5 sfaturi pentru a învăța engleza ușor și rapid

20.08.2021
5 sfaturi pentru a învăța engleza ușor și rapid

De câte ori te-ai prins cu ideea că vrei să înveți limba engleză, dar nu știi de unde să începi? Orice început este dificil. Din acest motiv venim în ajutorul tău cu 5 sfaturi utile pentru a învăța engleza eficient și plăcut.

  1. Lucrează asupra pronunției

Pronunțarea corectă a literelor și a cuvintelor este esențială pentru o vorbire fluentă. Începe cu partea teoretică li treci imediat la practică. Recomandăm să faci asta în fașa oglinzii pentru eficiență sporită: astfel te vei asigura că-ți poziționezi buzele corect și o să reții cuvintele mai ușor.

  1. Citește texte simple în engleză

Alege texte pentru nivelul tău. Nu citi articole și romane dificile cu un vocabular sofisticat. Este important ca pe lângă cuvintele noi să reții și felul în care se construiesc diverse tipuri de propoziții.

  1. Vorbește singur în engleză

Nu-și fie frică să vorbești în limba engleză chiar și atunci când nu ai un interlocutor. Verbalizează-ți gândurile, descrie ceea ce vezi și ce simți cu voce tare în engleză.

  1. Urmărește pagini utile pe social media

Poți să găsești pagini de Facebook și Instagram care postează conținut util pentru cei care vor să învețe engleza. Folosește hashtaguri utile pentru a le găsi mai ușor: #englezaonline #scoaladeengleza #invataengleza.

  1. Începe un curs de engleză online

Cea mai eficientă metodă este studiul în grup cu profesor calificat. Studiază engleză conversațională împreună cu alți cursanți cu același nivel. Înscrie-te la un curs de engleză online autorizat Burlington English.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Momentul în care generalul rus Serghei Trofimenco a trimis 11.000 de soldați români la moarte: „Ăsta e ordinul! Nu mai discutați și vedeți-vă de treabă!”
Momentul în care generalul rus Serghei Trofimenco a trimis 11.000 de soldați români la moarte: „Ăsta e ordinul! Nu mai discutați și ...
În vara anului 1940, în plin Război Mondial, prin ultimatumul și dictatele consecutive pactului Hitler-Stalin, țara noastră este silită să cedeze Bucovina de Nord, Ținutul Herței și... citește tot
Fructe și legume din piață sau de la supermarket? Ce dezavantaje ai dacă cumperi legume de la țărani? Dar avantaje?
Fructe și legume din piață sau de la supermarket? Ce dezavantaje ai dacă cumperi legume de la țărani? Dar avantaje?
De ani buni pe piața din România se dă o luptă acerbă între supermarketuri și producătorii locali. Alegerea nu este întotdeauna ușoară și răspunsul la întrebarea: „De unde să facem... citește tot
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot