Surpriza din farfurie. Care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le-au găsit oamenii în mâncarea lor?

05.07.2022
Surpriza din farfurie. Care sunt cele mai ciudate lucruri pe care le-au găsit oamenii în mâncarea lor?

Surpriza din farfurie poate fi ceva plăcut, evident, atunci când și papilele noastre gustative sunt satisfăcute. Însă mai pot apărea accidente, astfel că unii oameni s-au trezit că aveau în farfurie lame de ras, unghii, șoareci sau larve.

Următoarele lucruri care vor fi enumerate ar putea să provoace un pic greață, însă sperăm că stomacul tău este mai puternic decât al redactorilor shtiu.ro.

Surpriza din farfurie, dezgust culinar

De cele mai multe ori, când plecăm în vacanță cu mașina, obișnuim să facem un scurt popas la benzinărie pentru a alimenta, dar și pentru a lua mici gustări pentru a avea pe drum. La fel au făcut și doi soți, în 2010, când au plecat în Texas. Femeia și-a cumpărat din benzinărie un suc și un baton de ciocolată Milky Way. Cu toate acestea, ea a primit mult mai mult decât a plătit.

Prima gură luată din ciocolată a fost în regulă, însă a doua oară a crezut că a mușcat dintr-o alună. Nu a avut noroc. În schimb, a găsit un dinte uman. Avea chiar și o plombă. Din fericire, nu a suferit nicio deteriorare a propriilor dinți. După ce a contactat Mars Chocolate North America (producătorii batonului de ciocolată), ea a primit o scrisoare de scuze și i s-au oferit cupoane pentru batoane de ciocolată gratuite.

O altă întâmplare nefericită a avut loc în septembrie 2015. Un cetățean a cumpărat struguri de la un supermarket ca parte a rutinei sale obișnuite de cumpărături. A avut parte de o surpriză nefericită. Când a clătit strugurii, acesta a descoperit o pânză de păianjen. La o inspecție mai amănunțită, a descoperit un păianjen. Ca și cum nu ar fi fost suficient de rău, păianjenul era de fapt o văduvă neagră. Văduva neagră este considerat cel mai veninos păianjen din America de Nord.

Din cauza lipsei de timp, în vremurile pe care le trăim, mulți dintre noi alegem produsele semipreparate. Cu alte cuvinte, acele alimente pe care le cumpărăm congelate și se gătesc rapid. Ei bine, se pare că broaștelor le plac aceste produse. Astfel, în 2010, un bărbat a găsit o broască într-o pungă de legume congelate.

De asemenea, un alt caz a avut loc în 2009, când o mamă pregătea prânzul pentru copiii ei. În meniu era inclusă fasole verde. Din fericire, ea a adăugat unt pentru a le amesteca, dezvăluind o parte dintr-o broască. Evident, acea fasole nu a fost mâncată niciodată.

De-a lungul timpului, se pare că au fost găsite broaște în alte alimente, inclusiv într-o cutie de paste penne și într-o pungă de verdețuri proaspete, ceea ce a dus la îngrijorări legate de sănătate, deoarece unele broaște pot fi otrăvitoare.

În ceea ce privește mâncarea de tip fast-food, se poate spune că majoritatea dintre noi nu știm ce intră în mâncarea noastră. Există cu siguranță o așteptare ca aceasta să fie comestibilă. Cu toate acestea, în 2015, în San Marcos, California, o femeie a primit în comanda sa de la Taco Bell ceva ce nu se afla în meniu. Când a luat cina pentru familia ei, femeia și-a comandat o quesadilla și a fost șocată să găsească un arc metalic în mâncare.

Acesta provenea cel mai probabil de la un stilou pe care unul dintre angajați l-ar fi folosit pentru a marca comenzile. Din fericire, ea nu a înghițit „surpriza” și nici nu a suferit vreo rană la gură. Potrivit Listverse, acest lucru a făcut-o să se răzgândească asupra mâncării de tip fast-food în general.

Potrivit sursei de mai sus, unul dintre cele mai periculoase articole provine de la cel mai mare lanț de supermarketuri din Anglia, Tesco. În 2008, Rebecca Shorten era pregătită să ia o masă ușoară acasă. Ea a scos din congelator macaroane congelate cu brânză de la Tesco și a încălzit-o.

Fără să se uite cu atenție, a început să mănânce. A mușcat din ceva tare și, din păcate, l-a înghițit. Apoi, și-a inspectat mâncarea mai atent și a făcut o descoperire șocantă. În mâncarea ei congelată de macaroane, se aflau două cuie de un centimetru.

Răspunsul Tesco la acest incident a fost de a retrage imediat produsul de pe rafturi. Bineînțeles, acest lucru nu a contat prea mult pentru Shorten. Ea a mers la spital în acea noapte. Cadrele medicale au efectuat o radiografie și au confirmat că înghițise un cui și că acesta se afla în intestine.

Femeia a fost externată din spital, dar a fost nevoită să se întoarcă a doua zi cu dureri incredibile. Potrivit Daily Mail, Shorten a rămas în unitatea de evaluare de urgență a spitalului Lincoln County până când cuiul a trecut prin sistemul ei digestiv. Ea și-a revenit sub îngrijiri medicale amănunțite și de atunci a jurat să renunțe la macaroane cu brânză, ceea ce face din acest caz o adevărată tragedie.

O altă întâmplare nefericită și dezgustătoare vine din Carolina de Nord, când un bărbat a vrut să mănânce o cremă de ciocolată. A găsit ceva tare și, la început, a presupus că este o nucă. După ce a scormonit, și-a dat seama că era de fapt un deget retezat. Acesta a contactat rapid magazinul pentru a afla că un angajat își pierduse în mod tragic o parte din deget în echipamentul de mixare.

După aceasta, un alt angajat a băgat din greșeală degetul într-o cană de cremă de ciocolată, ajungând în cele din urmă la victimă. Se pare că acesta nu a returnat degetul retezat proprietarului său, deoarece nu putea fi reatașat, și a ales să îl păstreze pentru procesul pe care l-a deschis.

Printre alte „surprize” se mai numără șoricei în sandwich-uri, lame de ras în supe sau prezervative găsite în mâncarea de la McDonald’s.

Foto: Depositphotos.com

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
De ce este indicat să freci grătarul cu ceapă? Care este ordinea preparatelor pe grătar? Cu ce începem?
A venit căldura astfel că tot mai mulți români vor trece la sportul național: grătarul. Dacă părinții și bunicii noștri curățau grătarul cu o bucată de slănină, acum rolul acesteia a... citește tot
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
Ce este o țară transcontinentală? Câte țări transcontinentale există?
O țară transcontinentală este acea țară care face parte dintr-un anumit continent, însă o parte din teritoriile acesteia sunt împărțite geografic între două sau mai multe continente. Mai... citește tot
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Cea mai bătrână găină din istorie! Cât trăiesc găinile? Care este recordul de viață al unei găini?
Găinile sunt printre cele mai comune animale domestice pe întreg Globul pământesc. Fie că sunt crescute pentru carne, pentru ouă sau pur și simplu ca animale de companie, aceste păsări le... citește tot