Ești născut într-o zi cu număr par sau impar? Ce spune acest lucru despre tine?

17.08.2020
Ești născut într-o zi cu număr par sau impar? Ce spune acest lucru despre tine?

Toți avem o zi de naștere. De fapt, ziua de naștere este ziua în care se aniversează nașterea unei persoane în viață. Aceasta se aniversează anual (cu excepția celor care sunt născuți pe 29 februarie și își aniversează ziua o dată la patru ani) și este prilej de bucurie pentru familie și prieteni, iar sărbătoritul este cel care, de obicei, primește daruri. Totuși, care este diferența dacă ești născut într-o zi cu număr par sau o zi cu număr impar?

Ce caracteristici ai dacă te-ai născut într-o zi cu număr impar?

Zilele cu număr impar dintr-o lună sunt: 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29 și 31. Astfel, specialiștii în numerologie spun că dacă ești născut într-una din aceste zile, poți atinge multe poziții diferite în viață. Nu îți pasă prea mult de alții și ești preocupat doar de interesele tale. Persoanele născute în zile impare sunt, de obicei, mai calme. Persoanele născute în zile impare sunt egoiste, cu excepția celor ce au venit pe lume pe 9, 19 sau 29 ale lunii.

Aceste persoane gândesc minuțios înainte de a lua orice decizie în viață. Dacă ai venit pe lume în zile cu număr impar, ești mereu preocupat de propriul tău progres și îți dorești un succes complet. Nu ești niciodată mulțumit cu puțin și ai așteptări mari de la cei din jur.

Ce caracteristici ai dacă te-ai născut într-o zi cu număr par?

Zilele cu număr par dintr-o lună sunt: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30. Așadar, specialiștii în numerologie spun că dacă ești născut într-una din aceste zile, ești genul căruia îi place să socializeze cu toată lumea. Ești întotdeauna gata să îți asumi responsabilitățile altora și să preiei asupra ta sarcini care nu ți-au fost trasate. Îți place extrem de mult să lucrei în echipă. Întotdeauna ai în vedere interesele altora. Nu ești foarte religios. Pentru a avea succes, ai nevoie de sprijin din partea persoanelor născute pe 1, 11, 21, 31, 15, 5, 25, 27, 17 sau 7.

Sunt foarte norocoase în dragoste persoanele născute în zilele pare cu numărul 2, adică pe data de 2 ale lunii, pe data de 12 și 22, precum și persoanele născute pe 10, 20 și 30 ale lunii. Persoanele născute pe 8, 18 sau 28 au reale calități de lider.

Când se nasc cei mai mulți oameni?

O cercetare din Statele Unite ale Americii efectuată în 2007 arată că luna august este luna cu cele mai multe nașteri. 9,07% din americani isi serbeaza ziua de nastere in aceasta lună. Pe locul secund este luna iulie, urmată de septembrie.

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot