Cum ar fi fost Casa Poporului construită după un proiect misterios?

08.08.2022
Cum ar fi fost Casa Poporului construită după un proiect misterios?

Casa Poporului din București este cunoscută în întreaga lume, fiind a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil. Lucrările la această construcție au fost demarate la începutul anilor 1980 și au fost terminate abia în 1997. Proiectul a fost unul impresionant și, potrivit ultimelor date, construcția a respectat mai multe date matematice și geometrice.

Cercetătorul Vasile Droj a analizat îndelung Palatul Parlamentului (numele folosit pentru Casa Poporului după Revoluția din 1989) și a venit cu o teorie nouă care demonstrează că proiectul nu a fost opera constructorilor și a arhitecților, ci mai degrabă a fost inducția telepatică a unei entități superioare.

Potrivit acestuia, Casa Poporului a fost denumită în proiect “Universalion” și ar avea înmagazinate parametri codificați secreți ai Piramidei lui Keops. Cum a fost posibil așa ceva?

Casa Poporului, o enigmă și în prezent

Vasile Droj a fost fascinat de această clădire, pe care a analizat-o în decursul anilor. Astfel, acesta a descoperit simetria perfectă a clădirii și importanța deosebită a fațadei centrale. După mai multe calcule, el a observat că Palatul Parlamentului respectă mai multe reguli matematice și geometrice, prin care se comunică alte lucruri excepționale.

Datele prezentate de cercetător arată că Palatul Parlamentului a fost construit respectând unele dintre cele șapte teoreme dispărute ale lui Pitagora, “Dreptunghiul Dinamic” zis și ”faraonic”, precum și alte ecuații geometrice foarte complexe, care nu au mai fost puse în practică de nimeni în istorie.

Conform cercetătorului, “Universalionul” este înscris întru-un unghi-triunghi de 104 grade ce este tocmai unghiul de valență al apei. Aceasta este baza vieții pe Pământ, iar elementul său constitutiv Hidrogenul, în varianta Heliu, este 99% din compoziția Universului. Acest unghi al apei este strâns corelat cu unghiul aplicat și bazal al Piramidei lui Cheops, 76 de grade și, respectiv, 52 de grade. Clădirea ar transpune în spațiu aceste reguli matematice și geometrice, generând energie. ENERGIE = EN+ERG(ie) în care ERG vrea sa zică ORGanizare, iar ORGANul ORGANizării este clădirea Universalionului subânțeleasă ca o centrală, sau un reactor, au scris cei de la ziare.com.

Ciudat sau nu, curiozitățile nu se opresc aici. Cercetătorul susține că lungul bulevard care duce către Palatul Parlamentului reconstituie corpul uman: bulevardul reprezintă coloana vertebrală, iar Casa Poporului semnifică capul, creierul. Clădirea are o strânsă legătură cu Palatul Versailles, din Franța, cât și cu și Palatul Potala din Lhasa, capitala Tibetului. Toate trei ar avea un atribut comun “Universalul”, care este elementul Universalității.

Cât de mare este Palatul Parlamentului?

Casa Poporului este o construcție gigantică, măsurând 270 de metri pe 240 de metri, 84 de metri înălțime, și 92 de metri sub pământ. Clădirea a fost realizată în spiritul arhitecturii realist socialiste la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. Are 9 niveluri la suprafață și alte 9 subterane, potrivit Wikipedia.org. Casa Poporului sau Palatul Parlamentului a fost ideea liderului comunist, care suferea de grandomanie. Dacă acesta a fost influențat sau nu, împreună cu arhitecții, de o entitate superioară nu vom știi niciodată.

Foto: Wikipedia.org

Distribuie acest articol:
Cele mai noi articole
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Cum a vrut Bulgaria să se unească cu România după Războiul de Independență?
Unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a României a fost Războiul de Independență din 1877-1878. De fapt, armata română a participat la Războiul Ruso-Turc din anii... citește tot
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Trenurile din Japonia chiar nu întârzie sau la mijloc este doar marketing? De ce nu poți să spui minciuna: „A întârziat trenul!”
Despre Japonia poți să spui ce vrei, dar nu că este locul unde întârzie trenurile. Pe Internet circulă tot felul de știri legate despre trenurile din Japonia: ba că toate trenurile din țară... citește tot
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
De ce bărbații evrei poartă pe cap bucata de material numită kippah?
Cine a fost măcar o dată în Israel sau a avut de-a face cu evrei tradiționaliști a putut observa că bărbații poartă pe cap o bucată de material. Aceasta se numește kippah și este un... citește tot