Black Friday: Bilete 1+1 GRATIS la Gipsy Kings, Delia, Smiley și mulți alții

Claudiu Petrișor
15.11.2018
Black Friday: Bilete 1+1 GRATIS la Gipsy Kings, Delia, Smiley și mulți alții

YellowTickets.ro, magazinul de bilete online, lansează campania de Black Friday prin care le oferă clienților posibilitatea de a achiziționa bilete la preț redus: 1+1 GRATUIT. Promoția este valabilă pe tot parcursul zilei de 16 noiembrie – ziua în care majoritatea magazinelor online din România pregătesc cele mai mari reduceri din an.

Printre concertele mari din portofoliul YellowTickets.ro firgurează nume mari la nivel internațional precum Gipsy Kings sau artiști de TOP din România precum Delia, Smiley, Zdob & Zdub, Carla’s Dreams și mulți alții.

“Având în vedere că YellowTickets.ro reprezintă unul dintre cele mai noi brand-uri din industria de ticketing din România, ne dorim ca prin această campanie să ne prezentăm unui public cât mai larg, dar și să încurajăm industria de entertainment din țara noastră.” a declarat Vlad Burian, Managing Partner YellowTickets.

YellowTickets.ro este un vânzător de bilete care a intrat pe piața din România la mijlocul anului 2018 și care își propune să devină unul dintre principalii actori din industria de ticketing din România. În momentul de față, platforma de ticketing YellowTickets.ro asigură vânzarea pentru majoritatea evenimentelor care au loc la Berăria H (Cea mai mare Berărie din Sud-Estul Europei), dar și pentru deja cunoscutul concert Gipsy Kings la Sala Polivalentă din Cluj Napoca!

 

Tags:
loading...
Inchide